Info

Info...

O meni...

“Photography for me is not looking, it’s feeling. If you can’t feel what you’re looking at, then you’re never going to get others to feel anything when they look at your pictures.” — Don McCullin

Još od malih nogu imam naviku da beležim sećanja, valjda iz nekog straha da se ne zaborave, tako je to sve i počelo. Venčanja su došla malo kasnije, tu sam se i pronašao lutajući kroz svet fotografije. Volim zalaske sunca, volim senke, volim prirodno svetlo, volim spontane stvari, crno belu fotografiju, pozitivne i nasmejane ljude kakav sam i sam...

Za hvatanje momenata koristim Nikon d750, moj omiljeni nikkor 50 f1.4 AIS, nikkor 24-70 f2.8, hasselblad sonnar 150 f4, nikon sb800. Lex Wedding Workshop škola za svadbenu fotografiju je jedna od stanica na koju svraćam na neprestanom putu usavršavanja u fotografiji.

Bežeći od klasike prihvatam ono što fotografija zapravo jeste, priča koja staje u kadar, te zauzimam dokumentarni pristup fotografiji, trudeći se da budem neprimetan, da posmatram, misleći o svakom kadru i emocijama u njemu, vama ostavljajući da budete prirodni, opušteni, lepi na svoj način.

Voleo bih da čujem vašu priču...

FAQ

Odgovori na često postavljana pitanja...

 • Koji je tvoj stil fotografisanja?

  Volim dokumentarnu fotografiju, da ostanem skoro neprimetan, na zadatku da uhvatim svaki bitan momenat i najiskreniju emociju.


 • Koliko vremenski treba za foto shoot?

  Oko 1-2 sata, a ako možete da birate, onda bi sat vremena pre zalaska sunca (Golden Hour) bilo najbolje.

 • Šta se dešava u slučaju lošeg vremena?

  Ako ga ne možete pobediti, onda mu se pridružite. Budimo kreativni, uživajmo, napravimo nezaboravne fotke u inat lošem vremenu.

 • Obrađujete li fotografije?

  Naravno, svaka fotografija prođe određeni proces, sama obrada je povezana sa stilom fotografisanja, što na kraju daje dozu unikatnosti. Rok isporuke je oko 10 dana na cd-u ili uzb-u.